Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Στα πιο απίθανα μέρη, συμβαίνουν τα καλύτερα- Δείτε το φωτογραφικό υλικό και θα καταλάβετε…

Στα πιο απίθανα μέρη , συμβαίνουν τα καλύτερα…. Αυτό άλλωστε αποδεικνύει και το παρακάτω φωτογραφικό υλικό… Για να κάνουν τι...

Στα πιο απίθανα μέρη, συμβαίνουν τα καλύτερα….


Αυτό άλλωστε αποδεικνύει και το παρακάτω φωτογραφικό υλικό…

Για να κάνουν τις παραστάσεις τους να ξεχωρίζουν ή για να δώσουν το στίγμα τους,


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


οι μουσικοί που θα δείτε παρακάτω επέλεξαν τους πιο ασυνήθιστους τρόπους και τα πιο απίθανα μέρη για να παίξουν μουσική.


Γιατί το “χρυσό” τρίγωνο, στην Ινδία είναι Ταξίδι Ζωής!


Η μουσική παράσταση του Ludovico Einaudi έγινε σε μια πλατφόρμα στον Αρκτικό Ωκεανό, με στόχο να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για την κλιματική αλλαγή.






Ο Glen Donnelly

αποφάσισε να δείξει την ευαισθητοποίησή του σχετικά με τα πρότυπα του ανδρικού σώματος πετώντας από ένα αεροπλάνο και παίζοντας βιολί γυμνός.


Ένας ριψοκίνδυνος Σκωτσέζος μουσικός αποφάσισε ότι ήθελε να παίξει γκάιντα ενώ κάνει bungee jupming φορώντας κίλτ και το… έκανε!


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!









Στις σπηλιές Κάμπερλαντ στις ΗΠΑ, υπάρχει μια αίθουσα που φιλοξενεί κάθε τύπου εκδηλώσεις, ακόμα και μουσικές στα 100 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης.


Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ !!!









Δύο δύτες παίζουν μουσική μέσα στο νερό σε θαλάσσιο πάρκο της Κίνας.

Ο βραζιλιάνος πιανίστας Ricardo de Castro Monteiro παίζει πιάνο στον αέρα, κυριολεκτικά, αφού το πιάνο κρέμεται από καλώδια, στα πλαίσια μιας ετήσιας εκδήλωσης στο Σάο Πάολο.


Ακολουθήστε μας και στο instagram






To εκπληκτικό μαρμάρινο σπήλαιο στην Κριμαία φιλοξενεί κατά καιρούς συναυλίες κλασσικής μουσική, περίπου 131 μέτρα κάτω από την επιφάνεια με χωρητικότητα 150 ατόμων.

travelstyle





Βγάλτε Bitcoin ενώ σερφάρετε !!!



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια