Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Πόλεις, «ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ» της Ιταλίας που πρέπει να επισκεφτείτε έστω και μια φορά!!!- Που θα βρείτε την παλαιότερη ταβέρνα παγκοσμίως

Τρεις πανέμορφες πόλεις!!! Πόλεις που δικαιολογημένα της έχουν χαρακτηρίσει «ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ» και σας προτείνουμε έστω και μια φορά να τις επι...

Τρεις πανέμορφες πόλεις!!! Πόλεις που δικαιολογημένα της έχουν χαρακτηρίσει «ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ» και σας προτείνουμε έστω και μια φορά να τις επικσεφτείτε στη ζωή σας.


Βρίσκονται στην Ιταλία και ξεχωρίζουν για πολλούς και διαφορετικούς λόγους!!!

Δείτε ποιες είναι…Ανάμεσα σε αυτές θα συναντήσετε και εκείνη, στην οποία λειτουργεί ακόμα, η πλαιότερη ταβέρνα παγκοσμίως.


 




Bergamo




Ζώντας στη σκιά του γειτονικού Μιλάνου, θεωρείται µια από τις πιο αδικηµένες ιταλικές πόλεις. Βρίσκεται στις παρυφές της πεδιάδας Pianura Padana και χωρίζεται στην Κάτω Πόλη, µε µια σύγχρονη αλλά γραφική ατµόσφαιρα, και στην Άνω Πόλη, όπου φυσάει ένας… µεσαιωνικός αέρας τον οποίο θα νιώσετε µε το που διαβείτε τα ενετικά τείχη!


 
Ferrara





Περίπου 50 χλµ. βορειοανατολικά της Bologna, η πόλη αυτή έχει χαρακτηριστεί Μνηµείο Παγκόσµιας Κληρονοµιάς. Υπήρξε έδρα του Οίκου του Έστε, που την αναµόρφωσε µε κάστρα και υπέροχους δρόµους. Εδώ θα βρείτε την τέλεια χρονοµηχανή, µε την παλαιότερη ταβέρνα παγκοσµίως, το Al Brindisi, να σερβίρει από το 1136!


 


Matera



Αυτή την πόλη στον ιταλικό Νότο διάλεξε ο Μελ Γκίµπσον σαν σκηνικό για την ταινία «Τα πάθη του Χριστού», κάτι που µας προϊδεάζει για τη… βιβλική της ατµόσφαιρα. Χαρακτηριστικό της οι εκατοντάδες σπηλιές-σπίτια όπου κατοικούν πολλοί ντόπιοι αλλά και τουρίστες που θέλουν να ζήσουν… προϊστορικές νύχτες!





travelstyle.gr

Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια