Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Ένα κυκλαδίτικο χωριό στην Τυνησία

Η ομορφιά του προσελκύει τώρα πλούσιους Τυνήσιους και περιπετειώδεις τουρίστες. Το χωριό Σίντι Μπου Σαΐντ είναι ένα από τα ωρα...

Η ομορφιά του προσελκύει τώρα πλούσιους Τυνήσιους και περιπετειώδεις τουρίστες.

Το χωριό Σίντι Μπου Σαΐντ είναι ένα από τα ωραιότερα σημεία της Τυνησίας, με τα χαρακτηριστικά
λευκά σπίτια και τα γαλάζια παραθυρόφυλλα που παραπέμπουν σε Κυκλαδονήσι,τα λιθόστρωτα δρομάκια και την απίστευτη γαστρονομία του.







Σκαρφαλωμένο στην κορυφή ενός απόκρημνου βράχου,το παραδοσιακό χωριό ενέπνευσε πολλούς ζωγράφους και καλλιτέχνες με τη μοναδική του θέα και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Ο επισκέπτης αξίζει να απολαύσει ένα καφέ σε ένα παραδοσιακό αραβικό καφενέ και να περπατήσει στα πλακόστρωτα δρομάκια, που είναι γεμάτα με καταστήματα καλλιτεχνικών έργων, σουβενίρ και γραφικά καφέ.


Το μουσείο Dar el-Annabi, χτισμένο στα τέλη του 18ου αιώνα,ήταν θερινό θέρετρο και πλέον φιλοξενεί κέρινες φιγούρες, πίνακες ζωγραφικής και αντίκες.


Ακολουθήστε μας και στο instagram


Το παλάτι Ennejma Ezzahra χτίστηκε κατά τον 20ό αιώνα και σήμερα σώζεται ως μουσείο ενώ στεγάζει επίσης το Κέντρο Αραβικής και Μεσογειακής Μουσικής.



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια