Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Για Κάμπινγκ πολυτελείας στα χιόνια!

Αν αγαπάτε το κάμπινγκ και τα ταξίδια, τότε η παρακάτω είδηση σας ενδιαφέρει σίγουρα!!! Κάθε σκηνή μοιάζει με σουίτα…. Ακολου...

Αν αγαπάτε το κάμπινγκ και τα ταξίδια, τότε η παρακάτω είδηση σας ενδιαφέρει σίγουρα!!!

Κάθε σκηνή μοιάζει με σουίτα….


Ακολουθήστε μας και στο instagram





Το ξενοδοχείο Whitepod στο Valais της Ελβετίας αποτελεί τη νέα φιλοσοφία στο κάμπινγκ. Το πολυτελές κάμπινγκ ή αλλιώς glamping, αποτελείται από σκηνές (pods) σαν ιγκλού μέσα στα χιόνια, που προσφέρουν πολυτελή διαμονή σε υψόμετρο 1.400 μέτρων με θέα τα χιονισμένα βουνά.




Κάθε σκηνή εσωτερικά μοιάζει με σουίτα και διαθέτει όλες τις ανέσεις όπως μεγάλο κρεβάτι, πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο, σόμπα, βεράντα με απίστευτη θέα. 


Εδώ ο επισκέπτης μπορεί να βρει κάθε είδους χειμερινή δραστηριότητα όπως αγώνες με έλκυθρα, κατασκευή ιγκλού κ.α. Μια μοναδική εμπειρία διαμονής με μαγευτική θέα στις Άλπεις!

Πηγή: Perierga.gr





Βγάλτε Bitcoin ενώ σερφάρετε !!!



Ντουμπάι: 63 βαθμούς Κελσίου και τα δέντρα αρχίζουν να καίγονται μόνα τους! (ΒΙΝΤΕΟ) !!!










Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια