Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Πρωτοχρονιά στο Βερολίνο

Πού να το γιορτάσεις;  Αν ονειρεύεσαι να βρεθείς στο εναλλακτικό Βερολίνο, τότε πήγαινε στην πύλη του Βρανδεμβούργου. Εκεί θα β...

Πού να το γιορτάσεις;  Αν ονειρεύεσαι να βρεθείς στο εναλλακτικό Βερολίνο, τότε πήγαινε στην πύλη του Βρανδεμβούργου.


Εκεί θα βρεις περισσότερους από ένα εκατομμύριο ανθρώπους να γιορτάζουν στην πλατεία της Pariser Platz, σε μια από τις μεγαλύτερες ανοιχτές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα ανά τον κόσμο. Στο πάρτι, φυσικά, περιλαμβάνονται εντυπωσιακά show, σκηνές πολυάριθμες εκδηλώσεις και ένα γιγαντιαίο σόου πυροτεχνημάτων που φωτίζουν και χρωματίζουν τον ουρανό του Βερολίνου.


Ακολουθήστε μας και στο instagram


Αλλά, το Βερολίνο δε θα ήταν αυτό που είναι, αν έβρισκες μόνο ένα πάρτι. Όλη η πόλη γιορτάζει τον ερχομό του νέου έτους και μετατρέπεται σε ένα τεράστιο party zone. Κι επειδή η νύχτα δε φτάνει για να επισκεφτείς όσα κλαμπ θα ήθελες, στο Βερολίνο θα έχεις τη δυνατότητα να διασκεδάσεις μέχρι το πρωί της επόμενης ημέρας.


Πώς να ευχηθείς «Καλή Χρονιά» στα Γερμανικά;  Frohet Neuet!


Πού να μείνεις: Κλείσε δωμάτιο στο Βερολίνο 


Βερολίνο και το Μουσείο Πύλης του Βρανδεμβούργου! (photo)













Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

magazine

Δεν υπάρχουν σχόλια