Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Πράσινος παράδεισος στη λίμνη με τα 1000 νησιά!

Ένα απίθανο σύμπλεγμα κατάφυτων νησιών μέσα στο βαθύ μπλε του ποταμού Saint Lawrence ρέει από τη λίμνη Οντάριο στα σύνορα Καναδά - ΗΠΑ ...

Ένα απίθανο σύμπλεγμα κατάφυτων νησιών μέσα στο βαθύ μπλε του ποταμού Saint Lawrence ρέει από τη λίμνη Οντάριο στα σύνορα Καναδά-ΗΠΑ.


Για μια αρκετά μεγάλη απόσταση η κοιτη του ποταμού πλαταίνει πάρα πολύ με αποτέλεσμα να δημιουργείται η «Λίμνη των Χιλίων Νησιών» ένα μοναδικό υδάτινο περιβάλλον με χιλιάδες μικρά νησάκια να ξεπροβάλουν από παντού.


Ακολουθήστε μας και στο instagram


Οι Ινδιάνοι ονόμαζαν την περιοχή «Manatoana», που σημαίνει «Ο Κήπος του Μεγάλου Πνεύματος».




Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Στην ουσία πρόκειται για 1.864 νησιά, με έκταση από 0,093 τετραγωνικά μέτρα μέχρι 124 τετραγωνικά χιλιόμετρα (το μεγαλύτερο με την ονομασία Wolfe), στην επιφάνει των οποίων υπάρχει πλούσια βλάστηση, ενώ οι περισσότερες κατοικίες είναι υπερπολυτελείς και ξεχωριστές. Γέφυρες ενώνουν το ένα νησί με το άλλο, ενώ τα μικρότερα αποτελούν σπουδαίους βιότοπους για σπάνια είδη πτηνών που μεταναστεύουν στην περιοχή.












Ερείπια ενός κάστρου του 1779 βρίσκονται σε ένα από τα νησιά, ενώ ολόκληρο το αρχιπέλαγος αποτελεί έναν από τους πλέον δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς καθώς προσφέρει απέραντο γαλάζιο και καταπράσινο φυσικό περιβάλλον, ιδανικά στοιχεία για καλοκαιρινές (και όχι μόνο) εξορμήσεις.




















perierga






Ντουμπάι: 63 βαθμούς Κελσίου και τα δέντρα αρχίζουν να καίγονται μόνα τους! (ΒΙΝΤΕΟ) !!!



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια