Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Μόλις 1 ώρα και ένα τέταρτο από την Αθήνα, θα βρεις τον επίγειο παράδεισο που αναζητάς

Ζεις στην Αθήνα και θες να ανακαλύψεις ένα χωριουδάκι τόσο όμορφο που να θυμίζει παραμύθι; Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι...

Ζεις στην Αθήνα και θες να ανακαλύψεις ένα χωριουδάκι τόσο όμορφο που να θυμίζει παραμύθι;


Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις το αυτοκίνητό σου και να ταξιδέψεις περίπου 1 ώρα και ένα τέταρτο. Μέχρι δηλαδή να φτάσεις στο τηλεοπτικό «Κολοκοτρωνίτσι», την Καρυά Αργολίδας.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!

Στέκει στους πρόποδες του Αρτεμισίου, σε υψόμετρο 700 μέτρων και είναι τo μοναδικό χωριό στον ορεινό όγκο του νομού, το οποίο έχει διατηρήσει όλα τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά που πλέον σπάνια συναντά κανείς στα χωριά της πατρίδας μας.




Η ιστορία της ζωντανή. Η αμφιθεατρική της θέση κάνει την θέα της ξεχωριστή. Τα μονοπάτια της ξακουστά και οι άνθρωποι πάντα χαμογελαστοί και φιλόξενοι.


Ακολουθήστε μας και στο instagram


Η πέτρινη βρύση στην πλατεία μέρα νύχτα τρέχει κρυστάλλινο της πηγής νερό, ενώ από πάνω, γυμνές οι καρυδιές συνδυάζονται με το φθινοπωρινό, αυτό τον καιρό, τοπίο.





Ένα χωριό τόσο όμορφο που πολλοί το αποκαλούν και «Αράχωβα της Αργολίδας».

Στην άκρη του χωριού, υπάρχουν τα ερείπια των παλιών νερόμυλων, που εργάζονταν παλιά οι κάτοικοι της περιοχής. Κάποτε δούλευαν μέρα – νύχτα με τα νερά, που έφταναν ως εκεί από τις φυσικές πηγές του Αρτεμισίου και εξυπηρετούσαν ολόκληρη την περιοχή. Οι εγκαταλελειμμένες μυλόπετρες μέσα στα χαλάσματα μαρτυρούν ακόμα τα παλιά μεγαλεία τους.

ΠΗΓΗ: periergaa.blogspot.com






Βγάλτε Bitcoin ενώ σερφάρετε !!!



Κλείστε το δωμάτιό σας από εδώ στην Airbnb και κερδίστε μέχρι €34 έκπτωση για το πρώτο ταξίδι σας











Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια