Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Οι καλύτερες γειτονιές του κόσμου από το Time Out - Μια ελληνική ανάμεσά τους

O ταξιδιωτικός ιστότοπος Time Out… έχει ταξιδέψει στον κόσμο με στόχο να μας αποκαλύψει τις πιο όμορφες γειτονιές, που έχουν ζωντανό χα...

O ταξιδιωτικός ιστότοπος Time Out… έχει ταξιδέψει στον κόσμο με στόχο να μας αποκαλύψει τις πιο όμορφες γειτονιές, που έχουν ζωντανό χαρακτήρα, έντονη νυχτερινή ζωή και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής κτήρια.


Ο κατάλογος με τις 50 πιο ξεχωριστές γειτονιές συντάχθηκε από τοπικούς εκδότες του Time Out, με βάση τις απαντήσεις 15.000 ατόμων, που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη έρευνα απ΄όλο τον κόσμο.





Η γειτονιά Embajadores της Μαδρίτης βρίσκεται στην κορυφή της λίστας ως η καλύτερη γειτονιά του κόσμου εξαιτίας της συναρπαστικής νυχτερινής ζωής, του υπέροχου φαγητού που προσφέρει, αλλά και εξαιτίας της τέχνης του δρόμου και του πολιτισμού της, επισημαίνει το Time Out.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Ανάμεσα στην κορυφαία πεντάδα της λίστας με τις καλύτερες γειτονιές του κόσμου, βρίσκεται και μια αθηναϊκή γειτονιά. Στην τέταρτη θέση της κατάταξης συναντάμε το Μεταξουργείο, για το οποίο οι συντάκτες του Time Out σχολιάζουν ότι τα νεοκλασσικά κτίρια που έχουν καταρρεύσει, είναι πλέον διακοσμημένα με γκράφιτι ενώ τα πρώην εγκαταλελειμμένα σπίτια έχουν δώσει τη θέση τους σε μπαρ και ταβέρνες που είναι γεμάτα κόσμο μέχρι τις πρωινές ώρες. Αλλά και οι ποικίλες εκθέσεις, οι κινηματογραφικές προβολές και τα πάρτι, καθιστούν το Μεταξουργείο μια από τις πιο όμορφες γειτονιές του κόσμου.





1.Embajadores, Μαδρίτη




2.Euljiro, Σεούλ



3.Nueva Villa de Aburrá, Μεδεγίν








4.Μεταξουργείο Αθήνα



5. Princípe Real, Λισαβόνα



Δείτε πώς ολοκληρώνεται η λίστα με τις 20 καλύτερες γειτονιές του κόσμου:

6. Saint-Denis, Παρίσι

7. Neukölln, Βερολίνο

8. Yanaka, Τόκιο

9. Highland Park, Λος Άντζελες

10. Fitzroy, Μελβούρνη

11. Peckham, Λονδίνο







12. Noord, Άμστερνταμ

13. Ancoats, Μάντσεστερ

14. Enmore, Σίδνεϊ

15. Bandra West, Βομβάη

16. Shuk HaPishpeshim, Τελ Αβίβ-Jaffa

17. West Village, Νέα Υόρκη

18. West Loop, Σικάγο

19. Tangba Jie, Τσενγκντού

20. Osu, Άκκρα


perierga


Κλείστε το δωμάτιό σας από εδώ στην Airbnb και κερδίστε μέχρι €34 έκπτωση για το πρώτο ταξίδι σας



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια