Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Poble Espano- O Λόγος που θα σας κάνει να πείτε «ΠΑΜΕ ΙΣΠΑΝΙΑ»

Αν θέλετε να έρθετε σε επαφή µε ολόκληρη την ισπανική κουλτούρα χωρίς να χρειάζεται να γυρίσετε την Ιβηρική Χερσόνησο από άκρη σ’ άκρ...

Αν θέλετε να έρθετε σε επαφή µε ολόκληρη την ισπανική κουλτούρα χωρίς να χρειάζεται να γυρίσετε την Ιβηρική Χερσόνησο από άκρη σ’ άκρη, τότε αρκεί να επισκεφθείτε το Poble Espanol.


Βρίσκεται στη Βαρκελώνη, στον λόφο Montjuïc, και χτίστηκε το 1922 ως ένα ανοιχτό µουσείο που θα προέβαλλε την αρχιτεκτονική όλων των αυτόνοµων περιοχών της χώρας.



 
Εδώ θα βρείτε πολλά διάσηµα κτήρια-ρέπλικες, θα δείτε από κοντά καλλιτέχνες επί το έργον καθώς και εµβληµατικά έργα της µοντέρνας τέχνης.


 


Το «χωριό» αυτό όµως είναι κάτι παραπάνω από ένα µουσείο, αφού θα βρείτε µοναδικά µπαρ και εστιατόρια για να περάσετε ευχάριστα τη µέρα σας… Το σίγουρο είναι ότι µε τόσα έργα-αντίγραφα να συγκεντρώνονται εδώ, θα γλυτώσετε πολλές ώρες από ξεναγήσεις και µουσεία… (www.poble-espanyol.com).

travelstyle



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια