Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Ταξίδι στο Βόρνεο- Ένας τόπος παραμυθένιος με ποτάμια, σπήλαια και «μαγικά» νερά- (PHOTO)

Αν θέλετε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία, τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το Βόρνεο . Το Βόρνεο  είναι το τρίτο μεγαλύτερο...

Αν θέλετε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία, τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το Βόρνεο.


Το Βόρνεο είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί στον κόσμο και το μεγαλύτερο νησί της Ασίας. Βρίσκεται βόρεια της Αυστραλίας, στη θαλάσσια περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας. Σε σχέση με άλλα μείζονα νησιά της Ινδονησίας, βρίσκεται βόρεια της Ιάβας, δυτικά του Σουλαουέζι και ανατολικά της Σουμάτρα.





Το νησί ανήκει διοικητικά σε τρεις χώρες:

Μπρουνέι και Μαλαισία στον βορρά, και Ινδονησία στον νότο. Συγκεκριμένα το 73% της έκτασης του νησιού ανήκει στην Ινδονησία, το 26% στη Μαλαισία και το υπόλοιπο 1% της συνολικής έκτασης σχηματίζει το κράτος του Μπρουνέι.








Το τοπωνύμιο του νησιού είναι Καλιμαντάν, αν και συχνά ως Καλιμαντάν αναφέρεται μόνο το τμήμα του νησιού που ανήκει στην Ινδονησία. Το Βόρνεο περιλαμβάνει ένα από τα παλαιότερα τροπικά δάση στον κόσμο.





Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να δείτε αλλά και να εξερευνήσετε σπήλαια, να κολυμπήσετε σε μαγικά νερά που έχετε δει μόνο σε φωτογραφίες αλλά και να δείτε τα άκρως εντυπωσιακά ποτάμια.



travelstyle



Κλείστε το δωμάτιό σας από εδώ στην Airbnb και κερδίστε μέχρι €34 έκπτωση για το πρώτο ταξίδι σας



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια