Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Malmo: Πάρτε μια γεύση από τις κουζίνες του κόσμου!

Με 180 διαφορετικές εθνικότητες και πάνω από 450 εστιατόρια, είναι λογικό η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Σουηδίας να θεωρείται η «πρωτεύου...

Με 180 διαφορετικές εθνικότητες και πάνω από 450 εστιατόρια, είναι λογικό η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Σουηδίας να θεωρείται η «πρωτεύουσα» της παγκόσμιας κουζίνας.

Όσοι λοιπόν είναι λάτρεις των fusion μενού



γνωρίζουν ότι εδώ είναι ο δικός τους «παράδεισος», αφού θα βρουν τα πάντα από την κορυφαία σκανδιναβική κουζίνα έως το νούμερο ένα φαγητό στον δρόμο, το φαλάφελ.





Λίγα λόγια


Η πόλη έχει πολλά ιστορικά κτήρια και πάρκα

και είναι επίσης ένα δημοφιλές μέρος για ψώνια λόγω των πολλών καταστημάτων της. Τα τελευταία χρόνια έχει ιδρυθεί ένα πανεπιστημιακό κολέγιο και η πόλη προσπαθεί να επικεντρωθεί στην εκπαίδευση, τις τέχνες και τον πολιτισμό.





travelstyle


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια