Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Εντυπωσιακές πόρτες, έργα-τέχνης στη Μαδέρα

Για κάποιους ένα ταξίδι στη Μαδέρα αποτελεί προνόμιο. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο φωτογράφος Guido Gutierrez Ruiz, που είχε την τύχη...

Για κάποιους ένα ταξίδι στη Μαδέρα αποτελεί προνόμιο. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο φωτογράφος Guido Gutierrez Ruiz, που είχε την τύχη να βρεθεί εκεί πρόσφατα.


Η Μαδέρα είναι ένας δημοφιλής προορισμός που αποτελείται από ένα σύμπλεγμα νησιών στον Ατλαντικό, τα οποία ανήκουν στην Πορτογαλία.



Περπατώντας μέσα από την πρωτεύουσα της, στο Φουντσάλ, εντυπωσιάζεσαι από την κρυμμένη ομορφιά της πόλης μιας και η τέχνη βρίσκεται κυριολεκτικά παντού.

Το έργο «Painted Doors» έχει μετατρέψει την πρωτεύουσα της Μαδέρα σε μια μόνιμη γκαλερί τέχνης, δίνοντας ζωή στην πόλη ζωγραφίζοντας κάθε πόρτα.

Δείτε τις πόρτες-έργα τέχνης που αποτύπωσε ο φωτογράφος στο φακό του:




Το φεστιβάλ στην Ισπανία που πραγματοποιείται την τελευταία Τετάρτη του Αυγούστου και προκαλεί «πανικό»

















ΠΗΓΗ: perierga.gr



Κλείστε το δωμάτιό σας από εδώ στην Airbnb και κερδίστε μέχρι €34 έκπτωση για το πρώτο ταξίδι σας



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

1 σχόλιο