Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Πολυλίμνιο Μεσσηνίας, ένας νεραϊδότοπος!

Ένα σύμπλεγμα από λίμνες και καταρράκτες, ποτάμια και μονοπατάκια, γαλαζοπράσινα νερά και πλούσια βλάστηση, το Πολυλίμνιο είναι η μικρ...

Ένα σύμπλεγμα από λίμνες και καταρράκτες, ποτάμια και μονοπατάκια, γαλαζοπράσινα νερά και πλούσια βλάστηση, το Πολυλίμνιο είναι η μικρή “Γαλάζια Λίμνη” της Μεσσηνίας.


Μόλις τρεις ώρες και κάτι από την Αθήνα, στο δρόμο από Μεσσήνη προς Πύλο, βρίσκουμε το χωριό Χαραυγή – μια ταμπέλα μας οδηγεί μακριά από τον πολτισμό.


Αφήνετε το αμάξι – στον κόσμο του παραμυθιού δεν χωρούν μηχανικά άλογα. Παίρνετε το σκιερό μονοπάτι που κατηφορίζει βαθειά στο φαράγγι, με φόντο τους ψηλούς βράχους και συντροφιά με το κελάρρυσμα του νερού.





Άλλωστε το νερό, μαζί φυσικά με τις ξύλινες ταμπέλες, θα σας κατευθύνει προς τις βάθρες, τις φυσικές πισίνες που σχηματίζουν οι καταρράκτες στα βράχια. Εδώ έχουμε μεγάλη.. ποικιλία, για όλες τις ορέξεις: βάθρες μικρές και ρηχές για πλατσούρισμα, βαθειές βάθρες για βουτιές, “κρυφές” βάθρες για όσους αναζητούν απομόνωση..






Το θέλεις ακόμα ποιο φθηνά; Κανε Δωρεάν εγγραφή στο pigogo και κλείσε το εισιτήριο και το ξενοδοχείο από το pigogo για να πάρεις επιστροφή χρημάτων για ακόμα μεγαλύτερο κέρδος!!!
 


Η πιο διάσημη είναι ίσως η λίμνη Κάδη, με ψηλά βράχια και έναν εντυπωσιακό καταρράκτη που προκαλεί τους τολμηρούς για βουτιά, ενώ οι πιο ρομαντικοί θα προτιμήσετε την Καδούλα, την μικρή, παραμυθένια λίμνη σε σχήμα καρδιάς!

Όποιο από τα άπειρα, διαμορφωμένα μονοπάτια και να ακολουθήσετε, θα βρίσκετε και έναν διαφορετικό “πειρασμό” για βουτιά σε κάθε στροφή. Προσοχή, δεν είμαστε στην παραλία: τα νερά του ποταμιού σε συνδυασμό με την πυκνό βλάστηση, κάνει τα νερά παγωμένα ακόμα και το κατακαλόκαιρο!

Όρεξη για περπάτημα και σταθερά παπούτσια να έχετε και το Πολυλίμνιο δεν θα σας απογοητεύσει.


travelstories




 Οι συναλλαγές σε ξένο νόμισμα μπορούν πλέον να πραγματοποιηθούν εύκολα και χωρίς επιπλέον χρεώσεις. 







Το θέλεις ακόμα ποιο φθηνά; Κανε Δωρεάν εγγραφή στο pigogo για να πάρεις επιστροφή χρημάτων για ακόμα μεγαλύτερο κέρδος!!!






Το θέλεις ακόμα ποιο φθηνά; Κανε Δωρεάν εγγραφή στο pigogo και κλείσε το εισιτήριο και το ξενοδοχείο από το pigogo για να πάρεις επιστροφή χρημάτων για ακόμα μεγαλύτερο κέρδος!!!






Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!




Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια