Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Bibury: Το παραμυθένιο χωριουδάκι που θα πρέπει να επισκεφτείτε έστω και μια φορά στη ζωή σας

Πως θα μπορούσε να περιγράψει κανείς αυτό το χωριουδάκι της Αγγλίας . Το παραμυθένιο , το μαγικό, που μοιάζει σαν πίνακας ζωγραφ...

Πως θα μπορούσε να περιγράψει κανείς αυτό το χωριουδάκι της Αγγλίας.


Το παραμυθένιο, το μαγικό, που μοιάζει σαν πίνακας ζωγραφικής.




Το πράσινο πρωταγωνιστεί, με τα ποτάμια να προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη αίγλη στην όλη εικόνα του.
Το Bibury θεωρείται απο πολλούς ως το πιο όμορφο χωριό της Αγγλίας. Ένας μεγάλος αριθμός ταξιδιωτών το επισκέπτεται το Φθινόπωρο ενώ την Άνοιξη το τοπίο του μοιάζει με επίγειο παράδεισο.












Παραδοσικά καφέ, γραφικά σοκάκια στολίζουν ακόμα περισσότερο την εικόνα του.
Όσοι το έχουν επισκφτεί έχουν επιστρέψει.

travelstyle



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.






Ενοικίαση αυτοκινήτου Χωρίς Πιστωτική κάρτα, Χωρίς εγγύηση και με πλήρη ασφάλεια στην Ελλάδα και σε 12 Ευρωπαϊκές χώρες με τα Top Brands της αγοράς.



TIP

Κλείσε τα αεροπορικά και το ξενοδοχείο από το Pigogo και πάρε επιστροφή χρημάτων


H Samsonite, παγκόσμιος ηγέτης σε κορυφαίες ταξιδιωτικές τσάντες, αποσκευές και αξεσουάρ ταξιδίου. Με την Samsonite δίπλα σου, τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει να κυνηγήσεις το πεπρωμένο σου, να ανακαλύψεις νέους ορίζοντες και να εξερευνήσεις τον κόσμο πέρα από τη φαντασία σου!


Το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα για έξυπνες on line αγορές τσαντών και ειδών ταξιδιού, με περισσότερα από 2.000 προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και απεριόριστη ποικιλία σε είδη ταξιδιού


Δείτε τεράστια ποικιλία σε είδη ταξιδιού!!!



ΕΔΩ θα βρείτε υψηλής ποιότητας, χαμηλού βάρους, εξοπλισμό για τις εκδρομές σας, τις μονοήμερες αποδράσεις σας, το camping, την πεζοπορία, την ορειβασία, την αναρρίχηση και όχι μόνο!






 





Το θέλεις ακόμα ποιο φθηνά; Κανε Δωρεάν εγγραφή στο pigogo και κλείσε το εισιτήριο και το ξενοδοχείο από το pigogo για να πάρεις επιστροφή χρημάτων για ακόμα μεγαλύτερο κέρδος!!!




Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!




Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια