Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

30 μέρη στον κόσμο που έχει πάνω από 20 βαθμούς όλο το χρόνο

O χειμώνας επηρεάζει κάποιες φορές αρνητικά την διάθεσή μας και περιμένουμε το καλοκαίρι για να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας. Ανακαλύψ...

O χειμώνας επηρεάζει κάποιες φορές αρνητικά την διάθεσή μας και περιμένουμε το καλοκαίρι για να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας. Ανακαλύψτε τους προορισμούς όπου ο ήλιος και οι υψηλές θερμοκρασίες δεν είναι προνόμιο του καλοκαιριού.


Σας παρουσιάζουμε 30 μέρη όπου η θερμοκρασία δεν πέφτει κάτω από τους 20 βαθμούς όλο το χρόνο.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



Χο Τσι Μινχ Σίτι, Βιετνάμ



Το μόνο σίγουρο είναι εάν πάτε στο Χο Τσι Μινχ Σίτι ή αλλιώς Σαϊγκόν, δεν πρόκειται να κρυώσετε. Η μέση θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 30,5 και 33,8 όλο τον χρόνο.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Κερνς, Αυστραλία



Στο Κερνς, στα βόρεια του Κουίνσλαντ στην Αυστραλία οι θερμοκρασίες κυμαίνονται από τους 25,6 βαθμούς (ο Ιούλιος είναι ο πιο κρύος μήνας του χρόνου) μέχρι τους 31,5 (ο Ιανουάριος είναι ο πιο ζεστός μήνας του χρόνου. Ετοιμάστε βαλίτσες και φύγαμε για τις ιδανικές θερμοκρασίες.


Ακολουθήστε μας και στο instagram



Αιτή



Με θερμοκρασίες που σε πολλές περιπτώσεις υπερβαίνουν τους 32 βαθμούς Κελσίου, το μόνο που θα θέλετε είναι να κολυμπάτε στα σμαραγδένια νερά του ωκεανού.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



Μπανκονγκ, Ταϊλάνδη



Η θερμοκρασία εδώ κυμαίνεται από τους 30 μέχρι τους 34 βαθμούς. Η Μπανκόνγκ προσελκύει πολλούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Παρόλα αυτά η υγρασία μπορεί να κάνει αρκετά δυσάρεστες τις θερμοκρασίες αυτές.



Πράσινο Ακρωτήριο



Το Πράσινο Ακρωτήριο είναι ένα νησιωτικό κράτος στα βορειοδυτικά της Αφρικής. Οι υψηλότερες θερμοκρασίες σημειώνονται από τον Ιούλιο μέχρι τον Νοέμβριο και κυμαίνονται γύρω στους 29,2 βαθμούς αλλά το πιο κρύο που μπορεί να συναντήσετε είναι οι 24 βαθμοί. Αξίζει μια επισκεψούλα, όχι;




Γκόα, Ινδία



Η Ινδία είναι μια τεράστια χώρα με πελώριες διαφορές θερμοκρασίας. Στην ανατολική πλευρά της χώρας, η Γκόα είναι μια επιλογή με υψηλές θερμοκρασίες όλο τον χρόνο (μεταξύ 28,7 και 33,3 βαθμών), παρόλο που η εποχή των μουσώνων διαρκεί από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο.




Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα



Θα πρέπει να σας αρέσει πολύ η ζέστη για να επισκεφθείτε το Ντουμπάι το καλοκαίρι. Από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, να περιμένετε θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 37,7 βαθμούς! Και τον υπόλοιπο χρόνο; Ένα ελάχιστον 22,7 βαθμούς τον Ιανουάριο. Μοναδικός προορισμός ειδικά εάν θέλετε να γνωρίσετε κάτι το διαφορετικό.





Μπόρα-Μπόρα, Γαλλική Πολυνησία



Η Μπόρα Μπόρα είναι από τους προορισμούς εκείνους που έχουμε ονειρευτεί πολλές φορές κάποιοι από εμάς αλλά υπερβαίνουν δυστυχώς το μπάτζετ μας. Η μέση θερμοκρασία στο νησί υπερβαίνει σχεδόν πάντα τους 28 βαθμούς.

Ριβιέρα Μάγια, Μεξικό




Το Μεξικό είναι κλασικός προορισμός για εκείνους που αναζητούν ζέστη και ήλιο όλο το χρόνο. Η Ριβιέρα Μάγια είναι ένα μέρος με πανέμορφες παραλίες και σπάνια τιρκουάζ νερά. Η μέση θερμοκρασία κυμαίνεται από τους 27,7 μέχρι τους 31 βαθμούς Κελσίου.

Μαλδίβες



Μαλδίβες! Ένας από τους πλέον περιζήτητους προορισμούς, τουλάχιστον στα ονειρά μας! Απόκοσμα παραδεισένια τοπία και ζέστη όλο τον χρόνο. Στο Μαλέ, στην πρωτεύουσα οι θερμοκρασίες ξεκινούν από τους 29,8 και φτάνουν τους 31,5.





Κανάρια Νησιά



Βρίσκονται στην δυτική ακτή της Αφρικής και διαθέτουν παραλίες και τοπία μαγεμένα. Τον Ιανουάριο, τον πιο κρύο μήνα του χρόνου, η θερμοκρασία κυμαίνεται στους 21,1 βαθμούς και τον Αύγουστο, τον πιο ζεστό μήνα στους 28,8 βαθμούς Κελσίου.

Μαρακές, Μαρόκο



Το Μαρόκο είναι μια μεγάλη χώρα και η θερμοκρασία διαφέρει από περιοχή σε περιοχή. Ένα όμως είναι σίγουρο: δεν πρόκειται να κρυώσετε! Στο Μαρακές η μέση θερμοκρασία αγγίζει τους 36,1 και δεν πέφτει ποτέ κάτω από τους 17,7 τον Ιανουάριο, τον πιο κρύο μήνα του χρόνου.


Αριζόνα, ΗΠΑ



Οι λάτρεις της ζέστης θα την λατρέψουν την Αριζόνα. Με μέση θερμοκρασία 19,4 βαθμούς τον Δεκέμβριο και 41,1 τον Ιούλιο, δεν πρόκειται να κρυώσετε ποτέ, όποτε κι εάν την επισκεφθείτε.




Πούντα Κάνα, Άγιος Δομίνικος



Η Πούντα Κάνα είναι πολύ δημοφιλής προορισμός και δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τον λόγο: ενδιαφέρουσες τιμές, πανέμορφες παραλίες και φυσικά το τέλειο κλίμα! Οι θερμοκρασίες κυμαίνονται από 27,7 μέχρι 30,8 όλο το χρόνο.

Νεγκόμπο, Σρι Λάνκα



Το Νεγκόμπο, στην δυτική ακτή της Σρι Λάνκα, έχει πολλά στοιχεία από την ολλανδική κατοχή του 17ου αιώνα. Η πόλη αποκτά όλο και μεγαλύτερη φήμη χάρη και στις θερμοκρασίες της που κυμαίνονται από τους 29,4 μέχρι τους 31,1 όλο το χόνο.

Η κοιλάδα του θανάτου, ΗΠΑ




Και μόνο το όνομα δείχνει ξεκάθαρα ότι η ζέστη αποκτά άλλη σημασία στην Κοιλάδα του Θανάτου στην Καλιφόρνια. Τον Ιούλιο, τον πιο ζεστό μήνα του χρόνου, η μέση θερμοκρασία φτάνει τους 46,6 βαθμούς. Εάν αυτό σας φαίνεται υπερβολικό, μάθετε ότι μπορεί να πέσει μέχρι και τους 18,3 τον πιο κρύο μήνα του χρόνου.

Σεν Κρουά, Παρθένοι Νήσοι, ΗΠΑ



Θα θέλατε να επισκεφθείτε ένα μέρος που η πιο χαμηλή θερμοκρασία είναι 30 βαθμοί; Η μέση πάντως κυμαίνεται μεταξύ 28 και 31,1 ανάλογα με την εποχή.







Μπελίζ




Η Μπελίζ είναι ένας ονειρεμένος τόπος με ειδυλλιακές παραλίες, μεγάλη επιλογή από θαλάσσια σπορ και μια θερμοκρασία ιδανική, από 26,6 μέχρι 30,5 βαθμούς.

Χονγκ Κονγκ





Στο Χονγκ Κονγκ δεν διατρέχετε κίνδυνο να κρυώσετε όταν η μέση θερμοκρασία τον Ιανουάριο βρίσκεται στους 23,6 βαθμούς και τον Ιούλιο στους 33,7. Ιδανικό δεν ακούγεται;

Κουάλα Λουμπούρ, Μαλαισία



Mε την θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 31,1 και 32,7 καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, η Κουάλα Λουμπούρ στην Μαλαισία είναι ιδανικός τόπος για εκείνους που αγαπούν και αποζητούν τη ζέστη.

Βέρτζιν Γκόρντα, Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι




Εάν δεν υπήρχε το οικονομικό, δεν θα είχαμε κανένα λόγο η αλήθεια είναι να μην πεταχτούμε και λίγο στα Βρετανικά Παρθένα Νησιά στην Καραϊβική. Με θερμοκρασίες που δεν πέφτουν κάτω από τους 27,7 κατά μέσο όρο όλο το χρόνο, το μόνο δίλημμα που θα είχαμε κάθε πρωί θα ήταν πισίνα ή θάλασσα;

Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία



Το καλοκαίρι στο Ρίο ντε Τζανέιρο διαρκεί από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Μάρτιο, και ο Φεβρουάριος είναι ο πιο ζεστός μήνας του χρόνου. Οι θερμοκρασίες παραμένουν σε γενικές γραμμές σταθερές όλο το χρόνο ενώ τον πιο κρύο μήνα του χρόνου, τον Ιούλιο, η μέση θερμοκρασία βρίσκεται στους 25 βαθμούς. Τέλειος καιρός για παραλία!





Σεϋχέλλες



Εάν ονειρεύεστε να πάτε στις Σεϋχέλλες, όπως φαντάζεστε δεν είστε οι μόνοι. Οι παραλίες της συγκαταλέγονται μεταξύ των πιο εντυπωσιακών σε όλο τον κόσμο και η θερμοκρασία κυμαίνεται από 28,2 μέχρι 31,2 όλο το χρόνο παρακαλώ.

Πουκέτ, Ταϊλάνδη



Το Πουκέτ είναι δημοφιλής προορισμός και κανείς δεν αναρωτιέται για ποιο λόγο. Πανέμορφα τοπία και θερμοκρασίες από 29,4 μέχρι 32,7 όλο το χρόνο.

Μαυρίκιος




Ο Μαυρίκιος βρίσκεται στον Ινδικό Ωκεανό, δυτικά της Μοζαμβίκης. Διαθέτει απίστευτες παραλίες, βουνά και ηφαίστεια και η θερμοκρασία φθάνει στους 29,3 βαθμούς.

Τα νησιά Φίτζι



Τα Φίτζι είναι ένας παράδεισος και αποτελεί όνειρο για πολλούς που τους αρέσει να ταξιδεύουν. Η πιο χαμηλή θερμοκρασία ξεπερνά τους 26 βαθμούς ενώ συχνά ανεβαίνει και πάνω από τους 30. Ιδανικά για παραλία…

Ταϊτή, Γαλλική Πολυνησία




Εικόνες που σε ταξιδεύουν, τοπία που όλοι θα ήθελαν να θαυμάσουν από κοντά. Στην Ταϊτή, ένα από τα νησιά της περιοχής, οι θερμοκρασίες κυμαίνονται από 28,2 μέχρι 30,7 όλο τον χρόνο.


Μοντέγκο Μπέι, Τζαμάικα





Δεν θα ήταν κι άσχημα να μπορούσαμε να δραπετεύσουμε στην Τζαμάικα! Ο υδράργυρος σπάνια πέφτει κάτω από τους 27 βαθμούς, ακόμη και την πιο κρύα εποχή του χρόνου!

Οάχου, Χαβάη




Είναι πολλοί εκείνοι που πιστεύουν ότι το Οάχου έχει το καλύτερο κλίμα της Χαβάης με μέσες θερμοκρασίες από 24 μέχρι 27 όλο το χρόνο.

Σικελία, Ιταλία




Επτά μήνες το χρόνο η θερμοκρασία ξεπερνά τους 20 βαθμούς και κυμαίνεται γύρω στους 30 για τους τέσσερεις μήνες του χρόνου. Αποκλείεται εδώ να σας χαλάσει το κέφι ο καιρός!

travelstyle

Δείτε γιατί η Ελλάδα είναι η ομορφότερη χώρα στον κόσμο! (ΒΙΝΤΕΟ)




Σκέτη μαγεία: Μια ήσυχη παραλία μέσα σε αρχαιολογικό χώρο -Πολύ κοντά στην Αθήνα [εικόνες]


Κάθισμα Λευκάδας: Η παραλία με τα κρυστάλλινα νερά σε την ατελείωτη αμμουδιά!



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια