Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Ferryhopper: ο σύμμαχός σας για να κάνετε hop on – hop off στα αγαπημένα σας νησιά

Έχετε ποτέ προσπαθήσει να βρείτε εισιτήρια για να ταξιδέψετε από νησί σε νησί χωρίς απαραίτητα να περάσετε από τον Πειραιά; Το Ferryhopp...

Έχετε ποτέ προσπαθήσει να βρείτε εισιτήρια για να ταξιδέψετε από νησί σε νησί χωρίς απαραίτητα να περάσετε από τον Πειραιά;
Το Ferryhopper, μία online πλατφόρμα κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, σχεδιάστηκε για να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύατε μέχρι σήμερα με πλοίο και να κάνει τις διακοπές τόσο εύκολες, όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι, από την σχεδίαση του ταξιδιού μέχρι και την επιστροφή στο σπίτι και το άδειασμα της βαλίτσας!
Τι είναι το Ferryhopper
Το Ferryhopper είναι μια πλατφόρμα κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που παρουσιάζει στους ταξιδιώτες όλες τις απευθείας διαδρομές αλλά και όλους τους δυνατούς συνδυασμούς δρομολογίων, για περισσότερους από 160 προορισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Βασικός της στόχος είναι να επιτρέπει στους ταξιδιώτες να σχεδιάσουν το ταξίδι που έχουν ονειρευτεί και να κλείσουν τα εισιτήριά τους εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια ακόμα και για νησιά που μπορεί να πιστεύουν ότι δεν συνδέονται μεταξύ τους!



Συγκεκριμένα, μέσα από ένα πλήρως φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον, το Ferryhopper:

Κάνει τη μετακίνηση μεταξύ νησιών εύκολη υπόθεση, παρουσιάζοντας όλες τις συνδέσεις μεταξύ νησιών, καθώς και την ώρα αναμονής μεταξύ των ενδιάμεσων συνδέσεων. Έτσι, κάθε ταξιδιώτης μπορείς με μόλις 4 κλικ να κλείσει τα εισιτήριά του όχι για 1 αλλά ακόμη και για 4 διαφορετικά νησιά!
 Επιτρέπει στους ταξιδιώτες να σχεδιάζουν πολλαπλά ταξίδια και να κλείνουν τα εισιτήριά τους για όλες τις επιλεγμένες διαδρομές με μία και μόνο κράτηση.
Βάζει τέλος στην αναμονή στο γκισέ, προσφέροντας την έκδοσης e-ticket για όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που το υποστηρίζουν.
Προσφέρει τη δυνατότητα σύγκρισης δρομολογίων και τιμών, επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν όλες τις τιμές, τις εταιρείες και τα διαθέσιμα δρομολόγια και να αγοράσουν ακτοπλοϊκά εισιτήριά στην καλύτερη δυνατή τιμή χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
Δίνει την επιλογή αποθήκευσης των στοιχείων του ταξιδιώτη, διευκολύνοντας έτσι τις μελλοντικές κρατήσεις.
Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!
sportdog

Δεν υπάρχουν σχόλια