Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Απίθανη καλοκαιρινή προσφορά! Τώρα πέταξτε για Μύκονο μόνο με 18€!

Το καλοκαίρι είναι εδώ και η Μύκονος δεν είναι πολύ μακριά! Η δημοσιογραφική ομάδα του travelstyle.gr λοιπόν, πιστοί στο ραντεβού της...

Το καλοκαίρι είναι εδώ και η Μύκονος δεν είναι πολύ μακριά! Η δημοσιογραφική ομάδα του travelstyle.gr λοιπόν, πιστοί στο ραντεβού της με τους ταξιδιώτες που μας παρακολουθούν καθημερινά ,κάναμε την έρευνα μας και σας βρήκαμε αεροπορικά εισιτήρια για Μύκονο σε εξαιρετική τιμή για τον μήνα Αύγουστο!
Σας βρήκαμε λοιπόν το πιο φθηνό αεροπορικό εισιτήριο από Αθήνα για Μύκονο 18 € για τις 27/08! Τι άλλο θέλετε; Μπορείτε ακόμα και για έναν καφέ να πεταχτείτε!




Είναι αλήθεια…τα εισιτήρια είναι πολύ οικονομικά και καλό θα είναι όσοι θέλετε να επισκεφθείτε το νησί και μπορείτε φυσικά εκείνη την περίοδο, να μπείτε και να κλείσετε τώρα τα εισιτήρια σας πριν αρχίσουν να παίρνουν τα πάνω τους και καταλήξετε να ταξιδεύετε για Μύκονο με 300 € το εισιτήριο.

Συγκεκριμένα στον  παρακάτω πίνακα θα δείτε αναλυτικά μέρες και τιμές από την Skyscanner και σας έχουμε και ένα link για να μπείτε μέσα και να δείτε τις ταξιδιωτικές ευκαιρίες που σας παρουσιάζουμε στο travelstyle.gr



Για να κλείσετε τα εισοτήριά σας μπείτε εδώ: https://bit.ly/2K51CYe

Είναι ένα πανέμορφο νησί. Έχει τρομερές παραλίες, γραφική χώρα και πάρα πολλές επιλογές. Στη Μύκονο μπορείς να πας για ξεσάλωμα αλλά και για ηρεμία!



Κλείστε άμεσα τα εισιτήρια σας στις χαμηλότερες τιμές και στις ημερομηνίες που εσείς επιθυμείτε και επισκεφθείτε το υπέροχο νησί της Μυκόνου για αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές !



travelstyle

Δεν υπάρχουν σχόλια